Korut netistä - Verkkokauppa Savanni.com

Korukauppa Savannilta netistä tilatut korut toimitetaan kotiin toimituskuluitta. Riippuen tilattujen tuotteiden määrästä, korut netistä toimitetaan joko 1. luokan kirjeessä (0€) tai pikakirjeenä (7,80€).

Maksun voi suorittaa kaikilla yleisillä maksuvälineillä, kuten esimerkiksi yleisimpien pankkien verkkomaksulla sekä Mastercard-, Visa- ja Visa Electron -korteilla. Lisäksi on mahdollista maksaa korut laskulla tai osamaksulla.

Tuotevalikoima netissä

KORUT NETISTÄ - Savannilta voit tilata monenlaiset korut netistä. Savannin verkkokaupan koruvalikoimiin kuuluvat mm. korvakorut, kaulakorut, riipukset, käsikorut, sormukset, nilkkakorut, varvaskorut, korvaklipsit ja huivit. Lisäksi Savannilta löytyy laaja valikoima erilaisia feikkikoruja mm. feikki septum -koruja, feikki korvakoruja, feikki plugeja, feikki venytyskoruja, feikkirenkaita ja palon muita feikkikoruja helposti netistä.

LÄVISTYSKORUT NETISTÄ - Netin lävistyskoruvalikoimaan kuuluvat napakorut, septum -korut, kulmakorut, kielikorut, nännikorut, rustokorut, traguskorut, häivekorut ja huulikorut sekä lävistysrenkaat ja hevosenkengät. Lävistyskorut voi tilata helposti netistä Savannin laajasta valikoimasta. Lävistyskoruissa meillä on laaja valikoima eri malleja sekä materiaali- ja kokovaihtoehtoja jokaiseen lävistyskorutarpeeseen. Hanki lävistyskorut netistä ja tutustu Savannin kattavaan lävistyskoruvalikoimaan.

Materiaaleina koruissa käytetään kaikkea aina puun ja titaanin väliltä. Savannin korut tuotetaan laadukkaista materiaaleista. Savannin tuotteet ovat nikkelivapaita. Puu- ja luukorut valmistetaan pienissä korupajoissa ja Savannilla on oma tuotteiden maahantuontiketju. Näin pystytään varmistamaan, ettei koruja valmisteta etiikan vastaisesti.

Savanni.com - kotimainen kauppa!

Savanni.com on suomalainen verkkokauppa. Yritys on perustettu Helsingissä vuonna 2001, ja se toimii edelleen täysin kotimaan kamaralla. Kaikki tilaukset pakataan ja lähetetään Espoon varastoltamme, ja myös asiakaspalvelu toimii Suomessa. Toimitukseen käytämme Suomen postia. Kotimaisen verkkokaupan valtteja on ilmainen ja nopea toimitus, ilmainen palautus, turvalliset maksutavat sekä ystävällinen ja tehokas asiakaspalvelu. Me uskomme, että hyvä palvelu on paras mainos!

Valitse siis Savanni.com - kotimainen vaihtoehto nettishoppailulle