Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Pyrimme käsittelemään tilaukset nopeasti, yleensä jo samana päivänä tai seuraavana mahdollisena arkipäivänä. Kaikki kooltaan pienet lähetykset toimitetaan ykkösluokan kirjepostina kotiisi asti. Laitathan osoitetiedoksi virallisen ja vakituisen osoitteesi. Mikäli haluat lähetyksen jonnekin muualle kuin vakituiseen osoitteeseesi, on lähetyksessä käytettävä c/o-merkintää.

Toimituskulut

KIRJE/YKKÖSLUOKKA: 0.00 - 2.90€

Jos valitset toimituksen normaalina kirjepostina, toimitetaan tilauksesi ykkösluokassa ja se jaetaan päiväpostin mukana kotiisi. Savanni.com maksaa tällöin postituskulut. Suomen Posti on varsin luotettava, ja tilaukset tulevat perille yleensä jo seuraavana arkipäivänä toimituksesta. Huomaathan kuitenkin, että kirjeposti ei ole Postin lähetysten seurannan piirissä. Alle 20€ tilauksiin lisätään 2,90€ pientoimituslisä.

PIKAKIRJE SEURANTANUMEROLLA: 7,80€

Jos haluat että lähetystä voi seurata, valitse tämä vaihtoehto. Pikakirje toimitetaan suoraan kotiin päiväpostin mukana, ja se saapuu perille pääsääntöisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä. Postin lopetettua lentorahdin vuoden 2019 alussa, poikkeuksia toimitusajoissa voi esiintyä joillakin puolin Suomea. Voit tarkistaa postista, ehtiikö pikakirje Espoosta omalle paikkakunnallesi vuorokaudessa. Arkisin ennen klo 14 tehdyt tilaukset ehtivät saman päivän kuljetukseen. Lisäksi saat meiltä seurantanumeron jonka avulla voit seurata tilauksen etenemistä.

Mikäli tilaus palautetaan, pikakirjeen toimituskulua ei hyvitetä.

Kaikkiin alle 20€ tilauksiin lisätään 2,90€ pientoimituslisä.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan Espoon varastosta postiin heti tilauspäivänä (ennen klo 14 tehdyt tilaukset) tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Normaali toimitusaika on siis 1-2 arkipäivää, mutta voit tarkistaa tarkemman toimitusajan Espoosta omalle paikkakunnallesi postin sivuilta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä ensisijaisesti tekstiviestillä tai sähköpostitse. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

HUOM! Koska Posti ei jakele normaalia kirjepostia enää tiistaisin, tulevat viikonloppuna ja maanantaina tehdyt tilaukset pääsääntöisesti perille keskiviikkona. Pikakirjeet toimitetaan edelleen perille myös tiistaisin. Postin lopetettua lentorahdin vuoden 2019 alussa, toimitusajat eri puolille Suomea saattavat pidentyä. Voit tarkistaa kirjepostin ja pikakirjeiden toimitusajat Espoosta omalle paikkakunnallesi postista.