Welcome to Savanni.com

Mini Cart

Korutatuointi White Decorative Lace Bands Loistaa UV-valossa
4.9500
Korutatuointi White Decorative Lace Bands Loistaa UV-valossa

Korutatuointi White Decorative Lace Bands Loistaa UV-valossa

Special Price €4.95 €3.99 Regular Price €9.90
Iso korutatuointiarkki valkoisilla UV-valossa loistavilla pitsisillä korutatuoinneilla.
- +
Availability:In stock
SKU W336-G
Details

Koruja iholle! Tämä tyylikäs korutatuointiarkki on saanut inspiraationsa viimeisimpien korujen muotoilusta. Ison korutatuointiarkin kauniin valkoiset pitsiset korutatuoinnit loistavat UV-valossa. Valkoinen korutatuointi on kaunis ja yksityiskohtainen lisä myös morsiamen asukokonaisuudessa.

Korutatuoinnit ovat helppoja käyttää. Yksinkertaisesti leikkaa haluamasi malli arkista ja hiero veden kanssa ihollesi ja ihokoru tatuointi on valmis!

Väliaikaiset tatuoinnit kestävät iholla 4-6 päivää tai jopa enemmän hyvällä huolenpidolla ellet hiero niitä pois. Korutatuoinnit ovat helppoja, vedenkestäviä ja turvallisia. Korutatuoinnin kanssa voit siis hyvin liikkua, urheilla tai vaikka uida - olet taatusti huomion keskipisteenä minne ikinä menetkin!

Säilyttääksesi korutatuoinnin iholla mahdollisimman pitkään, ihokorut kannattaa pitää erossa kosteusvoiteilta, saippuoilta ja aurinkorasvoilta. Näiden tuotteiden käyttö väliaikaisiin tatuointeihin kourii ihoa ja vaikuttaa korutatuointien loistoon. Jos siirtotatuointi alkaa kuoriutua pois iholta, voit laittaa uuden korutatuointimallin säilyttämään loiston ihollasi. Pääset myös helposti eroon näistä ainutlaatuisista ihokoruista käyttämällä saippuaa, kosteusvoiteita ja öljyä. Korutatuointi lähtee myös iholta pois kulumalla.

Korutatuointiarkissa tulee useampia kuvioita, voit leikata arkkia ja muotoilla tatuoinneista haluamasi kuvion. Kaikkia tatuointeja ei siis tarvitse käyttää kerralla. Väliaikaisten korutatuointien mukana tulevat käyttöohjeet.

Ei suositella pienille lapsille.
Korutatuointiarkin mitat 15cm x 23cm.

More Information
More Information
ThemeGlow In The UV-Light
Size15cm x 23cm
Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

DELIVERY & RETURNS

 
FREE SHIPPING

Free shipping on orders above 20€

 
QUICK CUSTOMER SERVICE

Contact us via live chat or e-mail

 
14 DAYS RETURN

Did you change your mind? Contact us and we will help you

 
100% PAYMENT SECURE

We ensure secure payment with PayPal, Visa, Visa Electron, Mastercard