Ear Lobe

Korvalehden lävistys on yksi yleisimmistä lävistyksistä. Korvalehdessä voi olla useita lävistyksiä, joihin voi laittaa hyvin erilaiset korvakorut. Nykyään myös trendinä on käyttää korvakorua vain toisessa korvalehdessä tai kahta eriparista korvakorua. Korvalehteen on myös suunniteltu upeita moderneja malleja, jotka haastavat perinteiset korvakorut ja imartelevat korvan muotoja uudella tavalla. Tällaisia korvakoruja ovat mm. jacket korvakorut, kiipeävät korvakorut ja bb korvakorut.

Korvalehteen voi myös feikata venytyksiä, jos ei halua venyttää korvalehteä oikeasti. Tällaisia feikki korvakoruja ovat mm. feikki venytykset ja feikkiplugit, joissa on tavalliseen korvareikään sopiva tappi ja venytykseltä tai plugilta näyttävät päät. Normaaliin korvareikään sopivilla feikkivenytyksillä ja valeplugeilla voi luoda illuusion oikeasta korvavenytyksestä.

Korvalenhden voi lävistää myös toisella tavalla. Transverse lobe lävistys on korvalehden lävistys, joka menee horisontaalisesti tai vertikaalisesti korvalehdestä läpi. Transverse lobe lävistykseen ei kuitenkaan sovi normaalit korvakorut, vaan tapin on oltava pidempi.

Items 1 to 15 of 1104 total

per page

Shop By

Filter

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5