FAQ

YLEISET

Missä teidän toimitila sijaitsee?

Savannilla ei ole myymälää, tuotteita myydään vain verkkokaupassa. Savannin toimitilat ja pakkaamo sijaitsevat Espoossa, mutta käyntiosoitetta ei ole.

Mistä päin tuotteet tulevat?

Meillä on oma maahantuonti, jonka ansioista saamme pidettyä tuotteiden hinnat sopivina ja voimme varmistua tuotteiden hyvästä laadusta. Tunnemme tuotteidemme valmistajat ja työolosuhteet.

Tuonti on tällä hetkellä suurimmaksi osaksi Aasiasta (Thaimaa, Indonesia, Korea, Kiina) ja USA:sta, lisäksi meille tulee tuotteita Australiasta, Saksasta, Englannista ja Italiasta.

Lävistyskorut täyttävät EU:n laatustandardit. Lävistyskoruja on testattu mm. Suomen tullilaboratoriossa ja ne täyttävät kaikki EU:n laatuvaatimukset.

Miksi korvakoruissa on kappalehinta?

Korvareikiä sekä korvisten käyttäjiä on nykyään kaikenlaisia - joku haluaa eri korviin erilaiset korut, jollakin on toisessa korvassa yksi reikä ja toisessa viisi, miehet haluavat usein käyttää korvakorua vain toisessa korvassa. Tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa korvakoruja vain yhden kappaleen, emmekä halua pakottaa asiakkaitamme tilaamaan kahta korua (paria) samaa mallia. Suurin osa korvakoruistamme on siis mix'n'match -tyylisiä koruja, ja voit luoda itse sellaisen yhdistelmän kuin omaan tyyliisi sopii! Ja jos haluat kerralla parin, sekin onnistuu - tilaat vain kaksi kappaletta samaa mallia.

TOIMITUS

Kuinka kauan toimitus kestää?

Pääsääntöisesti saamme kaikki arkisin ennen klo 14 tehdyt tilaukset postiin samana päivänä. Toimitamme tilaukset Postin ykkösluokassa, toimitus kestää yleensä noin 1-2 arkipäivää (pikakirjeellä 1 arkipäivä). Jos teet tilaukset tänään ennen kello kahta, niin tilaus on todennäköisesti huomenna perillä. Kirjeposti tulee suoraan kotiin päiväpostin mukana, postiennakot on noudettava postista.

Kauan postiennakon toimitus kestää?

Postiennakko tulee postiin 1-2 arkipäivässä. Sitten posti lähettää teille noutoilmoituksen, jolloin tilaus tulee noutaa postista kahden viikon kuluessa.

Tilausvahvistuksessa tulee seurantanumero, jolla voi seurata lähetyksen kulkua postin sivuilta.

Mitä tarkoittaa toimitus kirjeenä tai pikakirje seurantanumerolla?

Toimitus ykkösluokan kirjeenä on ilmainen ja kestää 1-2 arkipäivää.

Pikakirjeen toimitus taas kestää yhden päivän ja siihen saa mukaan seurantanumeron mukaan, joten sen toimitusta voi seurata netissä ja se on helpompi jäljittää, jos se hukkuu matkalla.

Kuinka paljon toimituskulut maksavat?

Toimitus on ilmainen ykkösluokan kirjeenä, joten toimituskuluja meillä ei ole. Pientoimituslisä alle 15€ tilauksiin on 2,90€.

Pikakirjeen toimituskulut ovat 7,80€ ja postiennakkomaksu on 8,40€.

MAKSUTAVAT

Mitä maksutapoja on käytössä?

Verkkopankki, korttimaksut, PayPal: nämä maksut hoituvat turvallisesti Paytrailin kautta. Emme peri näistä maksutavoista ylimääräisiä kuluja!

Lasku, osamaksu: Klarnan kautta. Perimme Klarnan laskutusmaksua 4,90€. Muut tiedot Klarnan kuluista löydät täältä: www.klarna.fi

Postiennakko: noudat ja maksat tilauksen postissa. Postiennakkomaksu on 8,40€.

Pystynkö maksamaan tilauksen käteisellä?

Jos haluaa maksaa käteisellä, kannattaa valita maksutavaksi postiennakko, jonka voit maksaa käteisellä postiin. Toimitamme postiennakkotilaukset lähimpään postikonttoriisi. Sieltä tulee sinulle ilmoitus, kun paketti on noudettavissa.

Voiko tuotteet maksaa laskulla?

Onnistuu, kun valitset maksutavaksi Klarna laskun. Jos tilaat laskulla, tuotteet lähetetään heti ja lasku tulee mukana. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää.

Minkä suuruinen laskutuslisä tulee laskuun?

Klarna laskun laskutuslisä on 4,90€ ja sillä on 14 päivää maksuaikaa.

Voiko laskulla maksaa, jos luottotiedot ovat menneet?

Klarna hoitaa laskutukset, eli asiaa pitäisi tiedustella tapauskohtaisesti Klarnalta (www.klarna.fi).

PALAUTUS TAI VAIHTO

Millainen palautus- tai vaihto-oikeus tuotteilla on?

Hygieniatuotteilla (lävistyskorut/korvakorut/nenäkorut) ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, muilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@savanni.com, ja saat sieltä tarvittavat ohjeet. Tuotteiden palautus on asiakkaalle ilmaista.

Miksi lävistyskoruilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta?

Lävistyskoruilla ja hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska kerran kokeiltua korua ei voi enää laittaa myyntiin. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme puhtaat ja käyttämättömät korut. Sinäkään et varmaan haluaisi nenäkorua tai napakorua, joka on ollut toisen ihmisen käytössä ;)

Mitä teen, jos en ole varma lävistyskorun sopivuudesta? Voinko saada tuotteet sinettipussiin?

Jos olet epävarma lävistyskorun sopivuudesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme os. info@savanni.com ja pyytää, että laitamme tuotteet sinettipussiin. Avaamattomalla sinettipussilla on normaali palautusoikeus. Jos olet epävarma lävistyskorun oikeasta mitasta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.