Maksutavat

Verkkopankki (kulut 0 €)

Voit maksaa ostoksesi seuraavissa verkkopankeissa: Nordea, Sampo, Osuuspankki, SP/PoP, Aktia, Nooa, Handelsbanken, Tapiola, Ålandsbanken, Säästöpankki ja S-Pankki.

Verkkopankkimaksamisessa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla (kulut 0€)

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Savanni Fashion toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatiosta vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

PayPal - Helmpompi ja turvallisempi maksutapa (kulut 0€)

PayPal on maailmanlaajuinen online-maksunvälityspalvelu, jolla voit siirtää rahaa ja tehdä ostoksia verkossa entistä nopeammin, helpommin ja turvallisemmin pelkän sähköpostiosoitteen ja salasanan avulla. Et siis välttämättä tarvitse luottokorttia tai mitään muutakaan maksukorttia käyttääksesi PayPal-palvelua - ainoastaan pankkitilin. PayPal-tilin avaaminen ja ostosten maksaminen on maksutonta, kuluja syntyy vain valuutan muunnon ja vastaanotettujen maksujen yhteydessä.

Miten PayPal toimii?

Valitessasi PayPal-maksutavan sinulle tulee olla avattuna PayPal-tili. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit avata tilin osoitteessa www.paypal.com noudattamalla sivulla annettuja ohjeita.

PayPal-palvelussa ostosten tekeminen tapahtuu nopeasti ja helposti parilla hiiren klikkauksella, sillä henkilö- ja maksutietoja ei tarvitse syöttää itse maksutapahtuman yhteydessä - tarvittavat tiedot ovat jo tallennettu PayPal-palveluun. PayPal ei koskaan luovuta luottamuksellisia henkilö- ja maksutietoja myyjälle, jolloin myyjä näkee ainoastaan sähköpostiosoitteesi ja tuotteen toimitusosoitteen.

Toimi siis näin: Täytä kassalla tarvittavat tiedot, valitse maksutavaksi Paytrail ja paina lopuksi Siirry maksamaan -painiketta. Siirry PayPal-palveluun ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitettasi käyttäen. Tarkista vielä tilauksen maksutiedot ja vahvista tilaus - maksu on suoritettu! PayPal lähettää onnistuneen maksun myyjän PayPal-tilille ja tilaus voidaan lähettää viipymättä.

Lue lisää PayPal-palvelusta osoitteessa www.paypal.com

Klarna lasku (laskutuslisä 4,90€)

- Maksa 14 päivän kuluessa

Osta nyt, maksa toimituksen jälkeen! Klarna-laskulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja maksat vasta kun tuotteet on toimitettu kotiisi. Klarna-laskulla sinulla on mahdollisuus myös erämaksuun. Lasku lähetetään sähköpostitse.

Laskutusmaksu on 4,90 euroa jokaisesta ostoksesta. Jos maksu myöhästyy, summaan lisätään muistutusmaksu 5 euroa sekä viivästyskorko 7.5%. Ostoksen yhteydessä Klarna tarkistaa henkilöllisyytesi ja luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Klarna erämaksu (laskutusmaksu 3,95€)

- Tili - Maksa omassa tahdissasi

Voit maksaa tilauksesi haluamissasi osissa käyttämällä Klarnan joustavaa erämaksu maksutapaa. Klarnan erämaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk), kun ostoksesi ylittää 100 €.

Kaikki Klarnan erämaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan erämaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Kuukausilaskusta saat hyvän yleiskuvan tilanteestasi, ja maksat vain yhden laskutusmaksun. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan erämaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Erämaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika     Vuosikorko     Avausmaksu     Laskutusmaksu
3kk                   0%                  9,90€                   3,95€
6kk                   0%                  29,95€                 3,95€
12kk                 0%                  39,95€                 3,95€
24kk                 9,95%            29€                       3,95€
Tili                    22%                0€                         3,95€
                  
Muista lukea huolellisesti Klarnan erämaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/fi/ehdot/

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com/fi/

Postiennakko (kulut 8,40€)

Olemme toistaiseksi poistaneet postiennakon maksutavoistamme, koska liian monien noutamattomien lähetysten vuoksi postiennakko oli meille maksutapana tappiollinen. Mikäli haluat maksaa ennakomaksuna tilisiirrolla, otathan yhteyttä sähköpostitse os. info(at)savanni.com.