Palautusohjeet

Savanni noudattaa kuluttajaviraston verkkokaupankäyntiin liittyviä ohjeita. Ehjillä, käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Hygienasyistä palautusoikeus ei koske lävistyskoruja eikä korvakoruja (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4). Palautus on asiakkaalle ilmaista.

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen, asiakas saa meiltä yhteydenoton jälkeen ohjeet palautusta varten. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@savanni.com, kiireellisissä tapauksissa puhelimitse 050-3582643. Viallinen tuote pyritään ensisijaisesti vaihtamaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

Pikakirjeen toimitusmaksua ei palauteta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta info@savanni.com. Ystävällinen asiakaspalvelu vastaa mielellään myös tuotteisiin liittyviin kysymyksiin ja auttaa tarvittaessa mm. lävistyskorun koon valitsemisessa.