Magnetsmycken

Magneettikorut eivät tarvitse lävistysreikää, vaan pysyvät paikoillaan pienen ja tehokkaan magneetin avulla. Magneettikorut ovat keveitä, miellyttäviä sekä helppoja käyttää. Magneettikorut sopivat parhaiten käytettäväksi sellaisissa kohdissa, joissa magneetin ja korun välille ei jää paljon tilaa ja sellaisissa paikoissa magneettikorut pysyvät myös parhaiten paikoillaan. Magneettikorut toimivat siksi erityisen hyvin korvakoruina. Löydä estimäsi magneettikoru rajaamalla magneettikorun hakuvaihtoehtoja esimerkiksi magneettikorun koon, värin, materiaalin tai jopa teeman mukaan!

Savannin magneettikoruvalikoimasta löytyy magneettikoruja, jotka sopivat käytettäväksi mm. korvakoruina, huulikouina tai nenäkoruina. Magneettikoruvalikoimastamme löytyy myös aidoilta plugeilta ja venytyskoruilta näyttäviä magneettikoruja. Magneettikorujen avulla voit nauttia korvakoruista, lävistyksistä ja venytyksistä ilman reikää. Magneettikorujen avulla voit helposti kokeilla miltä esimerkiksi huulikoru tuntuu ja näyttää ennen kuin otat oikean lävistyksen.

Magneettikorujen materiaaleina ovat kirurginteräs, hopea, akryyli ja puu. Huuleen ja nenään sopivien magneettikorujen mukana tulevat käyttöohjeet. Hanki nyt helpot ja hienot magneettikorut Savannilta!

Artiklar 1 till 15 av totalt 36

per sida

Shop By

Filter

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3